Chief Accountant

Känner du dig erfaren och trygg inom redovisning och lockas nu av en roll där du från dag ett kommer få vara med och påverka, bidra och forma verksamheten? Vill du arbeta för ett ambitiöst och internationellt tillväxtbolag där den ena dagen inte är den andra lik? I sådant fall är rollen som Chief Accountant på nShift något för dig!

Detta söker vi

I rollen som Chief Accountant kommer du att arbeta med redovisningen huvudsakligen för den svenska verksamheten, men även till viss del stötta de utländska bolagen. Du kommer att erbjudas en bred roll där du ges ett helhetsansvar för redovisning och rapportering. Vidare kommer du att ansvara för kvalificerade redovisningsfrågor som kan uppkomma vid till exempel förvärv eller vid förändrade redovisningsregler. Utöver det förväntas du även bidra med ett ifrågasättande och analytiskt förhållningssätt till siffrorna. Du kommer att tillhöra en ekonomifunktion om totalt ca 10 personer och rapportera till VP Accounting and Reporting. Placering är på nShifts kontor i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

  • Ansvar för månads-, kvartals-, årsbokslut och rapportering
  • Upprätta årsredovisningar
  • Inkomst- skatte-, och momsdeklarationer
  • Delaktig vid budget- och prognosarbete
  • Genomföra rimlighetsbedömningar och analyser av resultat- och balansräkning
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Samarbete med andra bolag inom koncernen och stödja verksamheten i redovisningsfrågor
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Delta och driva utveckling av processer och rutiner
  • Vara involverad i diverse koncernrelaterade ad-hoc projekt och uppgifter kopplat till ekonomi

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För att passa för rollen har du minst 5 års erfarenhet av redovisning. Du känner dig trygg i din redovisningskompetens och i att hantera komplexa redovisningsfrågor och att självständigt ansvara för ett årsbokslut. Troligtvis arbetar du idag som redovisningsekonom, redovisningskonsult eller revisor. Har du erfarenhet av förvärv och tillväxtbolag är det meriterande. Slutligen har du goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Du som person

Vi ser att du är en person som har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och som är mån om att leverera ett grundligt och noggrant resultat. Du är en produktiv ”doer” som på ett självständigt sätt kommer i mål med dina uppgifter, samtidigt som det är naturligt för dig att stötta såväl dina kollegor som övriga medarbetare inom organisationen. Du motiveras av att ta eget ansvar och att driva arbetet framåt. Då det händer mycket på nShift är det viktigt att du har en positiv inställning till förändring och förnyelse samt trivs i att arbeta i ett högt tempo. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar nShift med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén 073-388 22 62 på Prodiem eller Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

nShift are creating a new category leader for parcel delivery management software and has the world’s largest carrier library. We are already the #1 SaaS company in Europe in this category with more than 440 employees and with high double digit million EUR in annual revenue and 30 % profitability. Our strongest markets are the Nordics, and we are rapidly expanding in the UK, Benelux, France and German speaking markets. Customers range from small online stores to large, multinational companies. nShift takes pride in listening to customers and growing with them, both geographically and in terms of how they can meet their needs. We are on an aggressive growth plan backed by our owners, Marlin Partners and San Francisco Partners, two of the leading technology investment firms in the world. Läs mer om företaget på www.nshift.com

Tillbaka till alla lediga jobb