Vi söker framtidens CFO-konsulter

Prodiem lever i nuet, men tänker framåt. Det enda vi vet om framtiden är att den inte kommer att se ut på samma sätt som den gör är idag. Det tycker vi är spännande.

Känner du likadant? Vi utökar nu vårt nätverk av framåtblickande CFO-konsulter och vill därför komma i kontakt med dig som vill ta uppdrag som underkonsult till oss.

Uppdraget som CFO:

Som interim CFO förväntas du axla ett mycket stort ansvar från dag ett. Du har det yttersta ansvaret för en finansavdelning, många gånger under hög arbetsbelastning. Det ställer stora krav på såväl din faktiska kompetens som ditt ledarskap. CFO är en strategisk och affärsnära roll där du arbetar nära både VD, ledning och styrelse. Som CFO är du därtill ofta företagets ansikte utåt gentemot olika intressenter, vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga.

Ett uppdrag som interim CFO är stimulerande och variationsrikt. Utmaningar saknas sällan och du får en djup inblick i företagets kärna där du med din strategiska höjd i hög grad både utvecklar och effektiviserar verksamheten.

Din profil:

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av tydliga CFO-roller där du ensam har haft det yttersta ansvaret. Vi ser gärna en bredd från olika branscher och ägandeformer. Erfarenhet från börsnoterade miljöer är alltid meriterande, men inget krav. Du har erfarenhet från ledningsgruppsarbete och styrelserapportering. I dina tidigare roller har du haft ett tydligt ledarskap. Att kunna uttrycka sig obehindrat på engelska i tal och skrift är en självklarhet.

Som person är du självgående och strukturerad med strategisk höjd. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i rollen som konsult där du få vara med och bidra med din erfarenhet.

Merparten av våra uppdrag är belägna i Stockholmsområdet och vi ser därför att du är bosatt i närområdet eller har möjlighet att veckopendla.

Stämmer ovan beskrivning in på dig? Vill du vara med i vårt nätverk av kvalificerade CFO´s? Vid frågor kontaktar du Per Wreding 070-916 94 00. Urval kommer att pågå löpande med ett uppehåll under v.28-31.

Tillbaka till alla lediga uppdrag