Vi söker nu en interim Redovisningsekonom under ca 12 månader till ett tjänstebolag i City.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

City

Tid:

Startdatum 1 november och ca 12 månader

Omfattning:

100% av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta självständigt och ansvara för några av koncernens dotterbolag. Du arbetar med allt från löpande redovisning, avstämningar, bokslut, årsredovisning och rapporterar månadsvis till koncern. I din roll arbetar du nära organisationen i bolagen, både mot VD och övriga medarbetare. Du ingår i ekonomiteamet som sitter centralt i Stockholm och rapporterar till Redovisningschefen.

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi med bred erfarenhet inom redovisning med vana att arbeta brett med allt från löpande redovisning till bokslut och årsredovisning. Du är systemvan och har du arbetat i VismaNet, Antares, Hogia är det en fördel. Du är även en van Excel användare.

Som person är du självgående, strukturerad och van att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du tar ansvar och levererar alltid i tid och med kvalitet. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i en föränderlig och entreprenörsdriven miljö.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag