Till en av våra kunder med placering i centrala Stockholm söker vi nu en HR Business Partner för ett uppdrag på ca 9 månader.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som är intresserad av ett vikariat.

Uppdraget är beläget:

City

Tid:

Från sept tom maj 2021

Omfattning:

100%

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som HR Business Partner kommer du att arbeta mot staberna Group Finance och Group IT med ca 100 medarbetare och supportera ca 15 chefer. Du kommer att arbeta med kvalificerat HR arbete i en utvecklande och bred roll i ett internationellt noterat bolag. Du supporterar cheferna med performance management, arbetsrätt, fackliga förhandlingar, organisations- och kompetensutveckling, lönerevision, rekrytering etc. Rollen innebär både operativt och strategiskt arbete där du tillsammans med övriga i HR teamet bidrar med att utveckla och förbättra processer och rutiner. Du kommer även att vara delaktig i arbetet med att digitalisera HR processerna.

Du ingår i ett HR team, med 7 HRBP och ytterligare ett antal personer inom HR och rapporterar till HR chefen.

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll med kvalificerat HR arbete. Du har en akademisk bakgrund inom HR eller Ekonomi och har tidigare erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven internationell organisation. Du är flytande på både engelska och svenska, både i tal och skrift. Vidare har du lätt för system och är en van användare av Office paketet samt Excel. Du har även ett stort intresse för digitalisering.

Som person är du driven, strukturerad och analytisk. Du är effektiv och trivs i en roll med mycket kontakter. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och även utmana dem vid behov. Vidare är du självgående men trivs samtidigt med att ingå i ett team. Du är även van att arbeta i en högpresterande miljö och levererar alltid i tid och med kvalitet.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman på Prodiem, tfn 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag