Till ett byggbolag, söker vi nu en Kvalificerad Redovisningskonsult som gillar att introducera/onboarda nya medarbetare inom redovisningsfunktionen.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Solna

Tid:

Start så snart som möjligt och ca 6 månader

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer i den här rollen att vara den som introducerar och får nya medarbetare inom redovisningsteamet att på ett bra och tryggt sätt komma in i sina roller på bästa sätt. Detta förutsätter att du själv är väldigt trygg och kunnig inom redovisning och gillar att lära andra hur rutinerna och processerna fungerar. Har du tidigare haft dessa arbetsuppgifter kopplade till ditt ansvarsområde, så kan du vara den vi söker! Du kommer även själv att arbeta operativt med mer kvalificerat redovisningsarbete.

Din profil:

Du är troligen civilekonom eller liknande. Du känner dig mycket trygg inom hela redovisningsområdet och gillar att dela med dig av dina kunskaper till andra och visa hur rutiner fungerar. Du bör ha haft en roll som Teamledare, Redovisningschef sedan tidigare, där utbildning och introduktion varit en del av ditt jobb. Vidare är Du en person som bidrar med god stämning och bra laganda.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontakta Maria Gerle 073-303 30 24.

Tillbaka till alla lediga uppdrag