Till ett bolag i Solna söker vi nu en redovisningskonsult med erfarenhet av att arbeta i Microsoft Dynamics.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Solna

Tid:

Start mars och ca 3 månader

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Till vår kund söker vi nu en redovisningskonsult med erfarenhet av att arbeta brett inom redovisning och som har arbetat i Microsoft Dynamics. Med dina systemkunskaper kommer du att stötta redovisningsteamet med allt från leverantörsreskontra till löpande redovisning och bokslut i det nya systemet Microsoft Dynamics som håller på att implementeras.

Din profil:

Du har troligtvis en akademisk examen inom ekonomiområdet eller motsvarande och har arbetat med kvalificerat redovisningsarbete och bokslut under minst 5 år samt har arbetat i Microsoft Dynamics. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och är van att arbeta både högt och lågt med hela kedjan inom redovisning. Som person du självgående och har lätt för att samarbeta. Du gillar system och har du erfarenhet av att vara delaktig vid implementering av Microsoft Dynamics är det en fördel.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontakta Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag