Vi söker nu en interim Redovisningsekonom till ett uppdrag i City.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

City

Tid:

Startdatum februari och ca 6 månader

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som redovisningsekonom kommer du att stötta redovisningsteamet med allt från avstämningar till bokslut. Du kommer att arbeta med anläggningsredovisning, agera kontakt avs lön mot outsourcingpart samt vara delaktig i projekt på avdelningen då bolaget håller på att byta ekonomisystem. Du kommer att ingå i ett redovisningsteam som består av 5 redovisningsekonomer/ekonomiassistenter och rapportera till Redovisningschefen.

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande med bred erfarenhet inom redovisning med vana att arbeta med allt från avstämningar till bokslut och delta i projekt. Du är systemvan och har du arbetat i Visma Business är det en fördel. Du är även en van Excel användare.

Som person är du självgående, strukturerad och van att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du tar ansvar och levererar alltid i tid och med kvalitet. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i en föränderlig miljö.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag