Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med nära 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Attendo AB är noterat på Nasdaq Stockholm Nordic Large Cap.

Detta söker vi

Vi söker en analytisk Group Business Controller till huvudkontoret i Danderyd. Som medarbetare i koncernfunktionen blir du en del av ett dynamiskt team i en utmanande miljö med varierande arbetsuppgifter. I rollen kommer du arbeta nära VD, CFO och andra medarbetare inom koncernens ekonomifunktion, samt affärsområdenas ekonomifunktioner. Du kommer rapportera till Head of Business Control som är direkt underställd koncernens CFO.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Group Business Controller har du fokus på den löpande operationella rapporteringen till koncernledning och styrelse, samt den externa rapporteringen. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande analys och uppföljning av resultat och nyckeltal
  • Operationell rapportering till koncernledning och styrelse
  • Extern finansiell rapportering till ägare och marknad
  • Delta i affärsplan- och budgetprocess
  • Medverka till förbättrade rutiner, processer och verktyg för uppföljning
  • Delta och driva ad-hoc projekt inom ekonomi och finans

Din profil

Du har en Masterexamen inom ekonomi och har 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet såsom Business Control, konsult inom exempelvis Transaction Services eller Corporate Finance, alternativt som revisor på storbolag. Erfarenhet från Big4 är meriterande. Du har gedigen kunskap och konkret erfarenhet av modellering i excel samt av att utforma presentationer i power point. Erfarenhet av Power BI eller beslutsstödssystem är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Du som person

Du är en analytisk person som har god förståelse för ekonomiska samband. Då Attendo präglas av en hög kvalitetsmedvetenhet och ett stort engagemang, så är det viktigt att även du bidrar med dessa egenskaper. Du är flexibel och tycker om att verksamheten är i förändring samtidigt som du är självgående och kan arbeta målrelaterat under eget ansvar. Du är också en prestigelös person som har lätt för att hantera och samarbeta med andra människor, med olika typer av bakgrunder och i olika delar av företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Attendo med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Joakim Minneskjöld på Prodiem, tfn 073-073 18 66 eller Anna Abrahamsson, tfn 070-691 01 35. Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb