Werksta är Nordens ledande fristående skadeverkstadskedja med en total omsättning på cirka 1 miljard kronor. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige genom förvärv och räknar idag till totalt 24 verkstäder med cirka 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Med hög tillgänglighet och god service vill vi leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. Werkstakoncernen har verksamhet i Sverige, Norge och Finland med totalt cirka 60 verkstäder. I Sverige finns Werksta representerat i våra storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö men även i Helsingborg, Linköping, Norrköping och Örebro. Werksta ägs av riskkapitalfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Läs mer om företaget på werksta.se

Vill du arbeta i en bred redovisningsroll i en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas? Är du en ambitiös och driven person med minst ett par års erfarenhet av redovisning som nu vill ta ett nästa steg? Werkstakoncernen befinner sig i en spännande fas, och vänder sig till dig som vill vara med i utvecklingen!

Detta söker vi

Vi söker dig som vill arbeta med redovisning i en koncern i stark tillväxt och som lockas av att få ansvara för redovisningen i ett antal dotterbolag. Du kommer att arbeta i en självständig roll där du får stort eget ansvar, men ingå i det svenska redovisningsteamet om totalt 5 personer. Arbetet sker i Visma Control och du kommer att rapportera till Werkstas Redovisningschef. Vi söker antingen dig som arbetat längre och vet att du trivs med arbetsuppgifterna, eller dig som är i början av din karriär och vill utvecklas i en spännande verksamhet. Det viktigaste är att du har rätt inställning och vill vara med på Werkstas resa! 

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månads- och årsbokslut för några av koncernens svenska dotterbolag
  • Löpande redovisning, inkl. leverantörsreskontra i bolagen
  • Avstämningar
  • Hantering av moms och skatt
  • Uppgifter kopplade till finansiering
  • Möjlighet att vara delaktig i projekt kopplade till redovisningen

Tjänsten är placerad på Werkstas huvudkontor i Danderyd.

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst ett par års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete, gärna enligt K3. Har du viss erfarenhet av IFRS är det meriterande. Troligtvis arbetar du idag som Redovisningskonsult, Redovisningsekonom eller Redovisningsansvarig och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du som person

Vi söker dig som är prestigelös och som trivs med arbetsuppgifter av varierande karaktär. Du kommer att ansvara för ett antal bolag inom koncernen vilket ställer krav på att du är strukturerad och ser till att saker och ting blir gjorda. Du tar självständigt ansvar för dina uppgifter och inser vikten av att leverera arbete av hög kvalitet med fokus på såväl helheten som detaljerna. Werksta har höga mål för sin verksamhet och ser positivt på att du kommer med egna initiativ och förslag på förbättringar och effektiviseringar, inom just ditt område.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Werksta med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-44 55 014 eller Viktoria Simmingsköld på Prodiem, tfn 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Ekonomi, Redovisning, Bolagsekonom

Tillbaka till alla lediga jobb