Till ett tjänsteföretag som verkar för ett tryggare och säkrare samhälle med huvudkontor i Solna söker vi nu en Kvalificerad Redovisningskonsult.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Solna

Tid:

Så snart som möjligt och 3-4 månader

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att arbeta med att föra in processer i ett nyförvärvat bolag, samt sätta upp olika rutiner och processer inom redovisningen, exempelvis fakturerings- och leverantörsreskontrarutiner, samt för anläggningsregistret.

Du kommer även att vara involverad i moms- och skatteredovisningen och bokslutsfrågor.

Bolaget använder Agresso som ekonomisystem. Bolaget sitter i mycket fräscha lokaler och du rapporterar till företagets CFO.

Din profil:

Du är troligtvis civilekonom och känner dig helt trygg och insatt i bokslutsfrågor. Vi söker Dig som är mångsidig som ekonom och vill arbeta i en utvecklande roll där du får arbetet att gå framåt. Har du tidigare gjort en liknande resa, så är det en fördel men inget krav.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle, tfn 073-303 30 24 eller Susanna Bergman, tfn 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag