Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craftöl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik sköter distributionen. Vi är omkring 100 anställda och har huvudkontor i attraktiva lokaler vid Alviksstrand i Stockholm. Vi är en del av Martin & Servera-koncernen med omkring 3000 kollegor runtom i landet. Sedan 2014 ägs Galatea av Martin & Servera, Sveriges största restauranggrossist. Läs mer om Galatea på www.galatea.se.

Vill du utvecklas inom ett expansivt bolag? Har du en bred erfarenhet från redovisning och vill arbeta hos en av Sveriges ledande dryckes- och restauranggrossistkoncerner? Låter detta intressant, sök rollen redan idag!

Detta söker vi

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med redovisning ur ett brett perspektiv med fokus på de mer kvalificerade delarna i redovisningsarbetet. I rollen kommer du att ha många kontakter inom organisationen och utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer du även att vara delaktig i olika projekt och arbeta med utveckling av rutiner och processer. Du kommer att arbeta i ett ekonomiteam bestående av sju personer. I rollen rapporterar du till CFO.

Tjänsten är placerad på Galateas huvudkontor i Alvik, i ljusa och fina lokaler med utsikt över Tranebergssundet. Tunnelbanans Gröna linje samt tvärbanan ligger i nära anslutning till kontoret.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månads- och årsbokslut
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar av koncernmellanhavanden
  • Delaktighet i revisionsarbetet
  • Hantering av moms och skatt
  • Kontakt med partners och moderbolag
  • Utveckling av processer och rutiner

Din profil

Du har en akademisk- eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har cirka 5-7 års arbetslivserfarenhet där du har arbetet med det breda perspektivet sedan tidigare. Vi ser att du kommer från en transaktionsintensiv miljö där du dagligen fått hantera olika typer av frågeställningar i din roll som redovisningsekonom. Vidare är det viktigt att du har ett intresse för att stötta dina kollegor i att kunna göra affärer samt trivs i en innovativ och entreprenörsdriven miljö.

Du som person

På Galatea arbetar vi för ständiga förbättringar och innovation, där du och ditt team både är en del av utvecklingen men även står för stabiliteten i och med er interna service. För att trivas på Galatea ser vi att du är en öppen person som trivs i en sälj- och marknadsdriven miljö. Du är till naturen nyfiken som person, driven och som vädersätter kvaliteten i ditt arbete. Du är en social person som trivs att arbeta i en platt organisation med flera kontaktytor där du sätter kund och kollegor i fokus. Du har i de allra flesta fall en positiv inställning trots utmaningar och att arbeta strukturerat med ordning och reda omkring dig är en självklarhet.

Ansökan

Galatea är en arbetsgivare som ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både företaget och deras kunder. Målet är att få en så stor mångfald som möjligt i personalgrupperna. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar Galatea med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Joakim Minneskjöld på Prodiem, telefon 0730-73 18 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb