Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. En annan avgörande faktor till vår framgång är att vi hela tiden har lyckats med att rekrytera helt rätt medarbetare till rollen som Researcher, som är en central och mycket viktig roll hos oss. Vårt mål är att vara topp 3 i top of mind hos våra kunder, kandidater och konsulter inom vår nisch – och ha roligt under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se

Vill du arbeta med ledande varumärken? Vill du tillhöra ett högpresterande företag som värdesätter hög kvalitet och ett gott samarbete? Vi vill hitta en person med energi, vilja och förmåga och som vill vara med på vår fortsatta resa!

Möjligheterna för en Researcher hos oss är många och framförallt mycket tydliga. Efter att du avslutat studierna kan det finnas möjlighet till heltidstjänst där tanken är att du inom ett år ska kunna gå in i rollen som rekryteringskonsult och då självständigt kunna driva dina egna rekryteringsprocesser med såväl kandidat- som kundkontakt. Vi vill att du snabbt ska kunna utvecklas till att ta ett nästa steg, vill du?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som studerar och som vill kombinera dina studier med ett givande och varierande extrajobb som Researcher! Du kommer att ingå i vårt rekryteringsteam och ha ett nära samarbete med våra rekryteringskonsulter och kundansvariga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a. att vara följande:

  • Vara med på uppstartsmöten med rekryteringskonsult och kund och vara delaktig i rekryteringsprocesser
  • HR relaterad administration i form av annonser, referenser och kandidatpresentationer 
  • Söka kandidater i vårt nätverk, externa nätverk och på sociala medier
  • Arbeta med tips och rekommendationer för att hitta de bästa kandidaterna
  • Telefonintervjuer med kandidater
  • Vara delaktig i urvalsprocessen av kandidater

Din profil

Vi letar efter en person som studerar inom ekonomi eller HR. Har du erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter är det meriterande men inte ett krav. Vem du är som person är viktigast!

Du som person

Du är en hungrig och ambitiös person med stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du är en positiv person med förmågan att tänka utanför boxen. Att ha en inre glöd kring sitt arbete och få energi av att leverera ett bra resultat är avgörande för att lyckas i rollen som Researcher. Vi vill se energi, förmåga och en stark vilja att vara med att bygga vidare mot våra mål. Vi är extremt taggade för den här rekryteringen, är du?

Så känner du igen dig själv i denna personlighetsbeskrivning, sök då tjänsten och bli en av oss!

Vid frågor kontaktar du Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.

Tillbaka till alla lediga jobb