Till ett moderbolag i en underkoncern som bl a utvecklar och säljer system, söker vi nu en Ekonomichef för ett interimsuppdrag, under tiden tills en ordinarie person kommer på plats i sin nya roll.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Söderort

Tid:

Slutet av april/början av maj och 5-6 månader.

Omfattning:

100% men kan fungera även 80-100%

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att leda ett team om 2 personer som är självgående samt ha ett indirekt personalansvar för ytterligare 2-3 personer ute på dotterbolagen som hanterar redovisningen.

Under detta uppdraget kommer du att ha en operativ med fokus på rapportering, månads- och halvårsbokslut, koncernrapportering och enkel konsolidering för totalt 5 dotterbolag.

Du kommer även att arbeta med en del löpande och stötta dina medarbetare i sina roller.

Det löpande kan tex bestå av kostnadsställefördelning etc, men överlag ligger det mesta löpande redovisningsarbetet på dina medarbetare.

Din profil:

Du har troligtvis en akademisk utbildning inom ekonomiområdet eller motsvarande och har arbetat som Ekonomichef/Ekonomiansvarig under några år i en operativ roll. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta enligt både IFRS och K3-reglerna. Då rollen även inkluderar personalansvar, känner du dig trygg och intresserad av att leda/stötta ett mindre team.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle på Prodiem, tfn 073-303 30 24.

Tillbaka till alla lediga uppdrag