Vår kund finns inom rese- och transportbranschen och har ca 4 000 anställda i Sverige och en total omsättning på dryga 3 Mdr. Företaget har fyra affärsområden. Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Bromma samt city

Tid:

Uppdraget startar i april eller maj och pågår till ca november 2019.

Omfattning:

Heltid.

Beskrivning av uppdraget:

Uppdraget avser en överlappning under tiden som en ordinarie rekryteras och kommer på plats. Du kommer att ingå i bolagets controllerfunktion bestående av ca 10 personer. Du kommer att ha ett helhetsansvar för Business Control för en (1) av fyra affärsområden som omsätter ca 900 MSEK. Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp.

Du kommer att ta en aktiv roll i att stödja ledningsgruppen genom att ta fram underlag och analyser som beslutsunderlag för verksamhetsstyrning. Du kommer även ha ett samordnande ansvar för affärsområdets rapportering och uppföljning. Vidare vill vi gärna att du bidrar med din kompetens till utveckling av rutiner och processer.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Uppföljning och analys av nyckeltal
  • Resultatuppföljning
  • Budget- och prognosprocessen
  • Kvalitetssäkring av månadsbokslutet (Redovisning och bokslut görs av Accounting avdelningen)
  • Aktivt deltagande i nya affärer och prissättning

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande och har minst 7-10 års erfarenhet av Business Control. För att lyckas i det här uppdraget behöver du vara en person som gillar att arbeta verksamhetsnära, är driven och självgående. Om du har branscherfarenhet från rese, flyg eller liknande verksamhet är detta mycket meriterande.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman, 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag