BTH Bygg är ett modernt byggföretag som strävar efter att ständigt ligga i framkant för våra kunder och som arbetsgivare. BTH Bygg har som affärsidé att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm. Omsättning 2018 uppgick till drygt 1 miljard kronor och bolaget består idag av cirka 135 medarbetare, med målet att fortsätta växa.

Detta söker vi

Är du driven och redo för nästa steg i karriären? Vill du bli en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor i ett modernt byggbolag med öppet klimat och som satsar på sina medarbetare? Då ska du söka tjänsten som Business Controller hos BTH Bygg i Stockholm. Tjänsten är placerad på BTH Byggs nyrenoverade kontor i Solna.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta verksamhetsnära i en nyckelroll med stora möjligheter att påverka. Du kommer att självständigt ansvara för att driva controllerfunktionen och arbeta brett med budget, prognos, uppföljning och analys. Du kommer att ha löpande kontakt och delta i affärsnära forum med affärschefer, arbetschefer, entreprenadingenjörer och platschefer. Tjänsten rapporterar till Ekonomichef samt ingår i det centrala ekonomiteamet bestående av fyra personer.

Dina arbetsuppgifter innehåller huvudsakligen:

  • Ansvara för budget och prognosarbete
  • Månadsvis analys och uppföljning för verksamhetsstyrning
  • Löpande utvecklingsarbete avseende rutiner och processer
  • Systemansvar för prognos- och rapporteringsverktyget
  • Stötta verksamheten i diverse affärsrelaterade ekonomifrågor

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet inom området. Du har erfarenhet från byggbranschen och arbetar idag som Controller och vill vidareutvecklas karriärmässigt genom helhetsansvar för en nyckelfunktion. Alternativt är du en erfaren Entreprenadingenjör/Projektingenjör med stor vana av uppföljning av projektekonomi från start till mål. Du vill ta steget vidare och tillämpa dina kunskaper, om projektekonomi i större entreprenader, i en central nyckelfunktion. Insikt och förståelse för branschen samt verksamhet bedriven i projekt är viktigt för att lyckas i rollen.

Du som person

Som person har du ett affärsmässigt intresse och motiveras av att bidra till verksamheten. Du är en kommunikativ person som kan förmedla finansiell information på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du trivs också i samarbetet med andra och av att skapa relationer. Vidare har du ett starkt driv och målfokus och ser till att driva saker i hamn. Då BTH Bygg är en verksamhet i förändring är det viktigt att du har en flexibel inställning samt förmåga att anpassa dig.

Detta erbjuder BTH Bygg

Som medarbetare på BTH Bygg erbjuds du en viktig roll i ett öppet bolag med korta beslutsvägar och där dialog och kommunikation prioriteras. Varje medarbetare ska känna delaktighet, inflytande och engagemang i verksamheten. Våra kärnvärden glädje, respekt och omtanke är en naturlig del i det dagliga arbetet. Hos oss får du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en samhällsnyttig bransch och expansiv marknad.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar BTH Bygg med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Joakim Minneskjöld på Prodiem, tfn 073-073 18 66 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb