Till en koncern med dotterbolag i närheten av Jönköping söker vi nu en Business Controller till ett konsultuppdrag på ca 12 månader.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

I närheten av Jönköping

Tid:

Startdatum mars och ca 12 mån

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:

I din roll som Business Controller kommer du att arbeta med proaktivt analysarbete och stötta ledningen i ekonomiska frågeställningar. Du arbetar nära verksamheten och produktionen med att både utmana och stötta verksamheten. I din roll kommer du att ha ett arbetsledande ansvar för 6 personer inom logistik, IT, redovisning och HR.

Din profil:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med erfarenhet av att arbeta som Controller i en arbetsledande roll i ett större bolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett tillverkande bolag och har logistik erfarenhet. Vidare är du en van systemanvändare och duktig på Excel.

Som person är du drivande och analytisk. Du har lätt för att sätta dig in i en ny verksamhet och dess flöden. Du är van att leda människor, bygga förtroende och få med dig medarbetarna. Du är en person som får saker att hända och som är van att arbeta både nära verksamheten och supportera ledningen.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag