Eniro är ett ledande sökföretag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bolaget aggregerar, filtrerar, organiserar och presenterar lokal information på våra webbplatser eniro.se, gulesider.no, krak.dk och degulesider.dk. Under de senaste åren har Eniro utvecklat verksamheten till att hjälpa små- och medelstora företag med sin digitala marknadsföring genom att även sälja kompletterande digitala marknadsföringsprodukter via tredjepartsleverantörer som Google, Bing, Facebook, hemsidesprodukter och displayannonsering via externa nätverk. Eniro koncernen har omkring 1100 anställda. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2000 (ENRO) och omsätter cirka 1.4 miljarder. Läs mer på www.enirogroup.com

Arbetar du idag som Business Controller och vill ta nästa steg där du har personalansvar samt helhetsansvar för Business Control? Vill du vara en del av ett börsnoterat bolag med en stark entreprenörsanda? Och få vara delaktig i att bygga upp, förbättra och modernisera controllerfunktionen inför en alltmer digital och modern omvärld? Då är det dig vi söker!

Detta söker vi

Vi söker nu dig som vill vara en del av Eniros framtida resa där du kommer att ta ett huvudansvar för Controllerfunktionen. Du kommer att ha flera kontaktytor i organisationen och vara engagerad i affärsutvecklingsfrågor och projekt. Som ett led i bolagets kommande förändringsresa finns det ett behov av att sätta strukturer samt utveckla och förbättra verktyg/systemstöd och processer. Du kommer att rapportera till CFO och vara placerad på Eniros ljusa och fräscha huvudkontor i Kista, nära beläget tunnelbana.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Utveckla rutiner och processer
  • Affärsstöd till organisationen
  • Vara aktiv i bolagets strategiska planering och affärsplaneprocesser
  • Budget- och prognosarbete
  • Analys av verksamheten
  • Personalansvar för tre Business Controllers
  • Ta fram material till ledning och styrelse

Din profil

Du har en relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi samt minst fem års erfarenhet av att arbeta operativt som Business Controller. Du har erfarenhet av att leda människor och vi ser att du är en person som har ett stort intresse för ledarskap. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är en van systemanvändare.

Du som person

Då Eniro står inför en förändringsresa där du kommer ha en nyckelroll ser vid att du är en proaktiv person som tar initiativ till nya arbetssätt och rutiner. Vidare är du en person som trivs i föränderliga miljöer där den ena dagen sällan är den andra lik. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll vilket återspeglas i din förmåga att leda andra och ta självständiga beslut. Struktur och kvalitet är något du värdesätter. Slutligen ser vi att du är kommunikativ i både tal skrift samt tillämpar ett affärsmässigt förhållningssätt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar  Eniro med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Hannah Flyborg på Prodiem, tfn 073- 303 36 11 alt Filippa Gernandt, tfn 073- 384 23 94.

Tillbaka till alla lediga jobb