Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom lokala domänerna eniro.se, gulesider.no, krak.dk samt degulesider.dk. Eniro koncernen har omkring 1100 anställda och omsätter cirka 1,4 miljarder SEK. Sedan år 2000 är Eniro noterat på Nasdaq Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Läs mer på www.enirogroup.com

Vill du bli en del av ett drivet börsnoterat bolag med en stark entreprenörsanda? Lockas du av möjligheten att vara delaktig i att forma Eniros framtid i en bred roll med ett stort fokus på att bygga upp, förbättra och modernisera processer? Då ska du definitivt läsa vidare!

Detta söker vi

Vi söker nu en affärsnära Senior Business Controller till Eniro. I rollen kommer du att arbeta inom ett brett spann med analyser, rapporter, beslutsunderlag och uppföljningsarbete. Du kommer att ha en ledande och proaktiv roll i affärs- och finansiellt stöd till organisation och arbeta nära avdelningschefer och nyckelpersoner ute i verksamheten. I rollen kommer ett stort fokus att ligga på effektiviserings- och förbättringsarbete gällande uppbyggandet av processer och strukturer. Du kommer att ingå i ett controllerteam på tre personer och rapportera till Head of Business Control.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Budget- och prognosarbete
  • Kostnads- och resultatuppföljning
  • Uppföljning och analys av lönsamhet
  • Bygga upp och förbättra processer och rutiner
  • Vara ett proaktivt beslutsstöd till avdelningschefer samt stabsfunktion
  • Stötta Controllerchefen med beslutsunderlag och presentationsmaterial
  • Bidra till att sprida ekonomisk förståelse i verksamheten

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har därefter minst fem års kvalificerad erfarenhet som Business Controller. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har ett genuint intresse för affären. Du är en van systemanvändare och har mycket goda kunskaper i Excel.

Du som person

För passa på Eniro är du en driven person som motiveras av utveckling och ansvar. Du trivs i en miljö som är dynamisk och du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Då bolaget har en snabb förändringstakt ställs det krav på struktur och att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Vidare har du ett kreativt tankesätt som tar dig framåt. Då du kommer att samarbeta med avdelningschefer och nyckelpersoner ute i organisation är det även av högsta betydelse att du är trygg i dig själv och har förmågan att både utmana och inspirera.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Eniro med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt på Prodiem på tfn 073-384 23 94 alt Caroline Björk på tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb