Eniro är ett ledande sökföretag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bolaget aggregerar, filtrerar, organiserar och presenterar lokal information på våra webbplatser eniro.se, gulesider.no, krak.dk och degulesider.dk. Under de senaste åren har Eniro utvecklat verksamheten till att hjälpa små- och medelstora företag med sin digitala marknadsföring genom att även sälja kompletterande digitala marknadsföringsprodukter via tredjepartsleverantörer som Google, Bing, Facebook, hemsidesprodukter och displayannonsering via externa nätverk. Eniro koncernen har omkring 1100 anställda. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2000 (ENRO) och omsätter cirka 1.4 miljarder. Läs mer på www.enirogroup.com

Trivs du i en bred roll där du kommer att ha många kontaktytor? Vill du vara en del av ett börsnoterat bolag med en stark entreprenörsanda? Och få vara delaktig i att bygga upp, förbättra och modernisera controllerfunktionen inför en alltmer digital och modern omvärld? Då är detta en roll för dig!

Detta söker vi

Vi söker nu två Business Controllers som vill vara med på Eniros framtida resa. Som Business Controller kommer du att ha många kontaktytor och arbeta nära avdelningschefer och nyckelpersoner ute i verksamheten. Du kommer att arbeta inom ett brett spann; alltifrån budget och-prognosarbete, lönsamhetsuppföljning, kostnadskontroll till utveckling av processer och rutiner. Du kommer att ingå i ledningsgrupp och du tillhör controllerteamet som kommer att bestå av fyra Business Controllers. Du rapporterar till Chef för Business Control.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Delta i budget- och prognosarbetet
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Löpande kostnadskontroll
  • Vara ett proaktivt beslutsstöd till avdelningschefer samt stabsfunktion
  • Delaktig i ledningsgrupp
  • Systemutveckling och analys av framtida behov
  • Stötta Controllerchefen med beslutsunderlag och presentationsmaterial
  • Kontinuerligt vidareutveckla processer och rutiner

Då Eniro är inne i en utvecklingsfas kommer ett stort fokus ligga på effektiviserings- och förbättringsarbete gällande processer samt diverse analyser. Detta är en roll som ger dig möjligheten att arbeta i ett drivet och entreprenöriellt bolag och bli en del av Eniros fortsatta resa framåt.

Din profil

Du har en relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi samt minst tre års erfarenhet av att arbeta operativt som Financial eller Business Controller. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har ett genuint intresse för affären. Du är en van systemanvändare och har goda kunskaper inom Excel.

Du som person

För att lyckas i rollen ser vi att du är en självständig och initiativtagande person. Du har förmågan att slutföra och driva ditt arbete i mål. Att leverera med mycket god kvalitet och struktur är en självklarhet för dig. Då rollen innebär att du kommer att ha flera kontaktytor internt är det även viktigt att du är bra på att samarbeta.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Eniro med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073-384 23 94 alt Hannah Flyborg på tfn 073- 303 36 11.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb