Till ett IT-bolag placerat i norrort söker vi nu en Redovisningschef med personalansvar för 4 medarbetare, varav en som arbetar med koncernredovisning

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Norrort

Tid:

Så snart som möjligt och 6-8 månader framåt.

Omfattning:

Heltid.

Beskrivning av uppdraget:

Som Redovisningschef kommer Du att arbeta i en ledande roll med ett övergripande ansvar för hela redovisningen inklusive koncernredovisningen. Då koncernredovisningen hanteras av en annan person, blir ditt uppdrag här mer stöttande.

Du kommer även att vara operativ inom vissa av de mer kvalificerade redovisningsdelarna, såsom moms- och skatter, bokslutsarbete samt kontakt med revisorerna.

Din profil:

Du är troligtvis Civilekonom och har några års erfarenhet av en liknande roll. Vi söker dig som är intresserad och kompetent inom hela redovisningsområdet. Du behöver inte vara expert på koncernredovisning, men har en god förståelse, så pass att du kan vara en stöttande part.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle på Prodiem, tfn 073-303 30 24.

Tillbaka till alla lediga uppdrag