Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation. Clear Channel Scandinavia har ca 200 medarbetare och en omsättning på ca 1,5 Mdr. Läs mer om företaget på www.clearchannel.se

Vill du arbeta i ett internationellt mediebolag som befinner sig i en föränderlig fas? Vill du ingå i ett dynamiskt koncernteam som arbetar nära CFO? Du kommer att tillhöra ett drivet och modernt bolag som präglas av en engagerad och familjär stämning. Tjänsten är placerad i kreativa lokaler mitt på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Är detta något du vill vara en del av? Då ska du fortsätta läsa! 

Detta söker vi

I rollen som Systemekonom kommer du att axla ett huvudansvar för att vara bryggan mellan Finance och IT samt ansvara för att systemen används på ett enhetligt sätt i Skandinavien. Clear Channel står inför en digitaliseringsresa där du kommer att ha en central betydelse för verksamheten och stort fokus kommer att ligga på omvärldsbevakning av nyheter och utveckling, exempelvis Robotics RPA.

Du kommer ha flera kontaktytor internt och stor del av ditt arbete kommer att vara mot CFO, IT och övriga Finance. Detta är en unik möjlighet för dig som har ett stort systemintresse och samtidigt inte vill släppa ditt sinne för siffror och analys. Du kommer rapportera till CFO samt vara placerad på Clear Channels huvudkontor.

Dina arbetsuppgifter

Rollen är bred och varierande och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Superuser av de system som genererar finansiell data och underlag för redovisning, rapportering och annan uppföljning tex AX och Basware
  • Självständigt driva utveckling av de olika ekonomisystemen genom tätt och nära samarbete med IT och den centrala Financefunktionen i London
  • Effektivisera och förvalta systemen enligt processer, rutiner samt lagkrav
  • Interna systemutbildningar
  • Agera Finance´s projektledare i systemimplementationer ansvara för att data förs över korrekt till andra system inom koncernen
  • Sträva efter automatiserade flöden och nya integrationer mellan verksamhetssystemen

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med ca 2-4 års erfarenhet där system och ekonomi har varit en central del. Troligtvis har du en bakgrund inom redovisning, revision eller controlling. Helt avgörande är att du har ett stort intresse för att arbeta med system som stöd för ett effektivt ekonomiarbete.

Du som person

För att nå framgång i rollen är du en person som har god vana av att arbeta helhetsorienterat och du ser värdet som systemet bidrar till verksamheten och dess processer. Då rollen innebär mycket kontakt med övriga organisationen, ser vi att du har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och sätt. Du är en person som initierar nya arbetsuppgifter och tillvägagångssätt samtidigt som du driver dina projekt i mål. Att arbeta med god kvalitet och struktur är en självklarhet för dig.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Clear Channel med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Hannah Flyborg på Prodiem, tfn 073-303 36 11 alt Caroline Björk, tfn: 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb