Vi som arbetar på Paulig förenas i vår strävan att utforska de bästa smakerna. Vi är ett familjeägt internationellt livsmedelsföretag, grundat 1876 och kända för kvalitetsprodukter inom Kaffe, Mat, Kryddor och Snacks. Vårt produktsortiment inbegriper välkända varumärken som Paulig, Santa maria, Risenta, Gold&Green och Poco Loco. Koncernen har cirka 2000 medarbetare och är verksamma i 13 länder. Netomsättningen uppgick år 2017 till 929 miljarder Euro. Läs mer om företaget på www.pauliggroup.com/sv

Vill du arbeta som Business Controller på internationellt bolag inom FMCG? Tycker du om att arbeta verksamhetsnära roll med flera olika välkända varumärken? Om dessa frågor stämmer in på dig kan denna tjänst vara något för dig!

Detta söker vi

Som Business Controller på Paulig Foods kommer du att arbeta i en affärsnära och bred roll där du kommer arbeta med alla varumärken inom Paulig Foods: Santa Maria, Risenta och Gold&Green. Tjänsten är placerad i Solna, Stockholm.

Sälj- och marknadsorganisationerna är uppdelade i två kommersiella ben (Business Units); Retail och Foodservice där du kommer att vara en av våra Foodservice Business Controllers.

Du är Business Partner i alla ekonomirelaterade frågor till landscheferna och landsteamen inom marknaderna i ditt ansvarsområde. Du har en ledande och proaktiv roll i affärs- och finansiellt stöd till de lokala teamen. Du arbetar med analyser, rapporter, beslutsunderlag och uppföljningsarbete. Vidare kommer du agera bollplank mot olika kontaktytor i organisationen för att belysa och sprida ekonomisk förståelse i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Budget och prognosarbete
  • Kostnads- och resultatuppföljning
  • Uppföljning och analys av lönsamhet
  • Business Cases
  • Delaktig i prissättning
  • Support till ledningen i försäljningsorganisationen
  • Utveckling av interna processer
  • Bidra till att sprida ekonomisk förståelse i verksamheten

Din profil

Vi ser att du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har kvalificerad erfarenhet som Business Controller gärna med bakgrund från redovisning med helhetsförståelse för ekonomiprocessen. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av retail- eller FMCG bolag.

Du som person

Som person är du analytisk, noggrann och ansvarstagande, du har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och hitta lösningar. Utöver detta är du en social och öppen lagspelare som har en förmåga att kommunicera med personer på olika nivåer. När det kommer till att kommunicera ekonomiska termer och förhållningssätt har du en god pedagogisk förmåga att föra fram information på ett lättillgängligt sätt. Du är en engagerad person som brinner för att arbeta med siffror, att leverera ett arbete med hög kvalitet samtidigt som du motiveras av att arbeta nära affärsverksamheten. Du är samarbetsinriktad och tycker om att bidra till utveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Paulig Group med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Joakim Minneskjöld på tfn 0730 73 18 66 eller Caroline Björk på tfn 0733 03 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb