Till ett Hälso- och Friskvårdsbolag som är en internationell förebild inom idrottsrörelsen, söker vi nu en Ekonomiansvarig konsult som ska hantera och driva ekonomiarbetet. Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Lidingö

Tid:

Från mitten av mars och ca 6 månader.

Omfattning:

Omkring 80%-100%

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att ha ett helhetsansvar för ekonomi och redovisning för verksamheten och arbeta med breda frågor inom ekonomi och controlling. Rollen kommer att innebära både utvecklande, ledande och operativt arbete i ett företag som står för högt engagemang. Vidare kommer du även att bidra till att effektivisera och modernisera ekonomiprocesserna. Till din hjälp har du en Ekonomiassistent på halvtid som hanterar redovisningen för en del av verksamheten. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Avstämningar
  • Analys, budget- och prognosarbete
  • Resultat- och lönsamhetsuppföljning

Din profil:

Du har en relevant utbildning inom ekonomiområdet och minst 5-7 års erfarenhet av en kvalificerad redovisningsroll ur ett helhetsperspektiv inklusive controllerfunktionen. Det är också viktigt att du har varit med i effektiviseringsprocesser när det gäller ekonomi/redovisning. Om du har erfarenhet av arbeta med aktiebolag men även med föreningsverksamhet är detta meriterande. Vidare tror vi att du själv brinner för att leva ett aktivt liv och är en positiv och framåt person.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se Vid frågor kontaktar du Maria Gerle på Prodiem, tfn 073-303 30 24.

Tillbaka till alla lediga uppdrag