PBM är experter inom beteendepsykologi, våra metoder bygger på en väl utvecklad vetenskaplig grund. Vi erbjuder tjänster och produkter inom beteendepsykologi för långsiktigt hållbara och mätbara resultat. Vi erbjuder bl.a. behandlingar mot depression, ångest, stress och smärta. Vi erbjuder även parterapi. KBT – Kognitiv Beteendeterapi är kärnan i våra behandlingar. Vi håller också i utbildningar för både chefer, ledare och medarbetare som t.ex. chefs- och ledarskapsutbildningar, coaching och förändringsledning. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Gävle. Vi har även ett dotterbolag, PBM Psykiatripartners, som driver Psykiatrisk verksamhet för barn, unga och vuxna på ett flertal orter i Östergötland. Vi är idag 220 medarbetare, omsätter ca 220 MSEK och har en snabb tillväxt. Läs mer om PBM på www.pbm.se.

PBM är inne i ett mycket intressant tillväxtskede och behöver nu rekrytera en affärsinriktad Ekonomichef som vill vara med på den fortsatta expansionen. Är du redo att ta steget vidare och utveckla PBM´s ekonomifunktion till en ännu högre nivå? Vill du arbeta med breda ekonomifrågor med fokus på controlling och affärsutveckling? Vill du vara en nyckelperson och en del i företagets fortsatta expansion? Då ska du läsa vidare.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomichef har du ett övergripande ansvar för att leda och utveckla ekonomiarbetet i PBM´s verksamhet och har en nyckelroll när det kommer till att driva affären framåt. Du har ett nära samarbete med företagets VD, ingår i ledningsgruppen och stöttar företagets chefer inom ekonomi och affärsuppföljning. Vidare kommer du att ha en löpande kontakt mot den redovisningsbyrå som PBM anlitar, samt mot företagets revisorer. Du rapporterar direkt till VD och har din placering centralt i Stockholm.

I rollen deltar du aktivt i affärsutvecklingen samt säkerställer och följer upp ekonomin för företaget. Rollen är bred med det övergripande målet att vidareutveckla funktionen för framtida tillväxt. Du kommer även att arbeta med analys, upprättande och uppföljning av budget och prognos, nyckeltalsanalyser samt se till att ekonomifunktionen har väl fungerande processer och arbetssätt. Du kommer att vara ett naturligt stöd till ledning och chefer avseende ekonomiska analyser, business case, stöd i affärsverksamheten etc.

Din profil

Du har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi och minst 7 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du kan ha din grund inom revision men har de senaste åren arbetat mer i en renodlad Business controller roll och vill nu ta steget vidare. Du har varit med i tillväxt och i förändringsprocesser. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av enklare koncernredovisning, du kan antingen ha arbetat med det praktiskt eller som revisor granskat koncernredovisning. Vidare ser vi gärna att du har god systemförståelse och ett intresse för teknik och digitalisering. Har du tidigare erfarenhet av BI-verktyg och av att automatisera manuella processer inom ekonomi är det ett plus.

Du som person

PBM har höga ambitioner med sin verksamhet och vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa. Du är en affärsmässig person som drivs, och är genuint intresserad av att hjälpa organisationen att hela tiden utveckla och förbättra affären. Du kommer att komma in i ett intressant skede av utveckling och tillväxt vilket kräver att du har en förmåga att prioritera, agera självständigt och att få saker genomförda. Du är trygg i dig själv och har en naturlig fallenhet för att få med dig människor samt anpassar din kommunikation till motparten. Då rollen innebär ett helhetsansvar är det viktigt att du besitter ett helhetsperspektiv men också har förmåga att säkerställa detaljerna och en god kvalitet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PBM med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Rekryteringskonsult Hannah Flyborg på Prodiem, tfn 073-303 36 11 eller Caroline Björk tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb