Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. En annan avgörande faktor till vår framgång är att vi hela tiden har lyckats med att rekrytera rätt medarbetare till oss. Vi rekryterar på egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod. Vi har höga mål för vår verksamhet och ett av dessa är att vara topp 3 i top of mind hos våra kunder, kandidater och konsulter inom vår nisch – och ha kul under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se

Vi är verkligen stolta över det Prodiem har åstadkommit. Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren och en god lönsamhet. Det går bra för oss! Vår tanke är att fortsätta växa och därmed behöver vi stärka vårt team med en Rekryteringskonsult.

Vill du vara på en arbetsplats som ger dig ett helhetsansvar och möjligheten att påverka? Där det som du presterar verkligen gör skillnad för företaget. Vill du vara en del av ett positivt team som har full fart framåt, och samtidigt lägger stort värde vid kvalitet? Och vill du få möjligheten att specialisera dig inom ekonomi och finans? Då kan rollen som Rekryteringskonsult hos oss definitivt vara något för dig! Läs gärna vår affärsområdeschef för Rekrytering Caroline Björks egna ord varför rekryteringskonsultsrollen är den ultimata tjänsten på https://www.prodiem.se/5-saker-som-gor-rekryteringskonsultsrollen-till-den-ultimata-tjansten/.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, från att identifiera och attrahera rätt kandidater till tillsättning och utvärdering av rekryteringsuppdrag. Genom hela rekryteringsprocessen är du i ständig kontakt med kund och kandidat. Vi arbetar i ett tight team av researcher, rekryteringskonsult och kundansvarig. Våra uppdragsgivare förväntar sig att vi levererar en hög kvalitet varmed vi ställer höga krav på oss internt men även på våra kandidater. Matchningen mellan kund och kandidat och A och O för oss. Vi har alltid en strävan att bli bättre och tillsammans i teamet arbetar vi med att kontinuerligt genomföra och utveckla aktiviteter för att behålla den höga kvalitet som vi står för, och är stolta över. Att arbeta som Rekryteringskonsult hos oss är varierande och utvecklande.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är följande:

  • Kravprofilstagning med kund
  • Kontakt med kandidater
  • Identifiera rätt kandidater
  • Urval och intervjuer
  • Tester och referenstagning
  • Presentation av kandidater till kund
  • Uppföljning av rekryterade kandidater
  • Vårda och vidareutveckla kundrelationen
  • Etablera nya kundrelationer

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildningsbakgrund och har därefter en kvalificerad erfarenhet av rekrytering, där du har ansvarat för hela rekryteringsprocessen. Du kan också arbeta med ekonomi/finans idag och gå i tankarna på en ny karriär. Det viktiga är egentligen inte exakt vad du har gjort inom rekryteringsbranschen, utan dina personliga egenskaper och framförallt ditt mindset. Vi vill se affärsmässighet, energi, förmåga och en stark vilja att vara med att bygga vårt fina företag vidare mot våra mål. Vi befinner oss just nu i en stark tillväxt och i ett extremt flow. Så om du vill vara med på resan, hör av dig!

Vid frågor kontaktar du Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.

Tillbaka till alla lediga jobb