Vi söker nu en Business Controller till ett spännande internationellt bolag i en expansiv tillväxtfas.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Norrort

Tid:

Startdatum februari till aug

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att vara del av ett team på tre controllers och arbeta med uppföljning, rapportering och integration av nyförvärvade verksamheter. Du kommer att ha mycket kontakter med lokala bolag i olika länder. Du rapporterar till chefen för Group Business Control.

Din profil:

Du är civilekonom och har en bakgrund från M&A transaction services, och har några års erfarenhet av controllerarbete. Du har en stark analytisk förmåga och är en avancerad excelanvändare med vana att hantera stora datamängder. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i ett internationellt bolag och är van att uttrycka dig på engelska i tal och skrift

Som person är du analytisk, strukturerad och lösningsorienterad. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i en expansiv verksamhet med högt tempo och mycket kontakter.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontakta Susanna Bergman tfn 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag