Unlimited Travel Group består av 12 nischade rese- och eventbolag som med passion, nytänkande och omtanke får människor att vidga sina vyer och förverkliga sina drömmar. Gemensamt för alla bolag är att de erbjuder unika upplevelser med hög kvalitet och personlig service. Verksamheten består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, självständiga och entreprenörsdrivna. Varje bolag har en tydlig egen specialisering, kunskap och positionering. Bolagen leds av drivna entreprenörer som har ett ägarskap för att uppnå den fulla potentialen inom sin affär. Genom att arbeta tillsammans kan vi säkra skalfördelar, lära av varandra, bygga specialistkompetenser och genomföra gemensamma satsningar. Bolaget består av totalt 130 anställda och är börsnoterat. Aktien handlas på First North NASDAQ OMX. Läs mer på: www.unlimitedtravelgroup.se

Detta söker vi

Lockas du av att vara en del av en koncern som står inför en spännande resa? Unlimited Travel Group söker dig som vill vara en nyckelperson med stort inflytande. Drivs du av att få arbeta i en dynamisk koncern, i en roll där du självständigt får ansvara för ekonomin i två dotterbolag? Vill du arbeta i en föränderlig miljö i en central roll med stor möjlighet att påverka såväl organisationen som din egen utveckling? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär ett helhetsansvar för två av Unlimited Travel Groups dotterbolag. Som ekonomiansvarig kommer du att få arbeta brett från kund- och leverantörsreskontra, skatt & moms till bokslut, resultatuppföljning och årsredovisning. Vidare kommer du att vara delaktig i att utveckla nya arbetssätt och rutiner för att effektivisera och förbättra interna processer i bolaget. Du kommer att rapportera till bolagens VD samt till koncernens redovisningschef och CFO. Tjänsten är placerad på Unlimited Travel Groups huvudkontor på Norrtullsgatan i centrala Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den löpande redovisningen samt månads-, kvartals- och årsbokslut avseende två bolag.
  • Ansvara för årsredovisning och skattedeklaration för båda bolagen.
  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatter.
  • Hålla dig á jour med förändringar inom redovisnings- och skatteområdet.
  • Initiera och delta i förbättringsarbete för att effektivisera och utveckla processer internt inom gruppen.

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har minst 4 års erfarenhet av kvalificerad redovisning, helst med helhetsansvar för alla delar inklusive resultatuppföljning. Du är van att redovisa enligt K3 och det är meriterande om du även har grundläggande förståelse för IFRS.     

Du som person

Då detta är en dynamisk organisation där det händer mycket, är det viktigt att du som person är flexibel och trivs i föränderliga miljöer. Vidare är du strukturerad i ditt arbete, och kan såväl bibehålla som upprätta struktur inom ditt ansvarsområde. Du värderar ett gott samarbete och trivs i en roll med många kontaktytor. I den här rollen är det också viktigt att vara en person som ser till att saker blir gjorda, och att slutföra det man tar sig an.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Unlimited Travel Group med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-445 50 14.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb