Nu har du en fantastisk möjlighet att få jobba med HR i en föränderlig miljö hos Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.

Martin & Servera Restauranghandel erbjuder råvaror, restaurangutrustning, drycker, tjänster och utbildningar till restauranger och storkök. Vi finns lokalt nära våra kunder med säljkontor över hela Sverige. Vi drivs av att ständigt leverera marknadens bästa erbjudande.

Vi har precis genomfört en omorganisation för att bli mer lokala och snabbare i våra beslut. Nu fortsätter vi att bygga vår prestations- och värderingsdrivna kultur och som HR-chef har du en nyckelroll i den processen. Du leder ett team på två HR-partners, rapporterar till vd och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Den vi söker

Vi vill att du genom stort engagemang stöttar och utvecklar verksamheten. Du säkerställer att HR-frågorna har en tydlig plats på ledningsnivå och är i samklang med våra kommersiella mål och höga ambitioner om att vara en attraktiv arbetsgivare. Det kan handla om att fånga upp behov i verksamheten och omvandla dem till konkreta aktiviteter. Du säkerställer att HR-strategin med dess koncerngemensamma riktlinjer integreras och lever i verksamheten.

Rollen har ett stort fokus på ledarutveckling och att säkra chefernas kompetens. Du hanterar löpande HR-frågor i organisationen och har en coachande roll till ledarna. Ibland hanterar du mer komplexa ärenden inom till exempel arbetsrätt, förhandling, rekrytering och rehabilitering. Du har förstås också ansvar för att stötta och utveckla dina två egna medarbetare. Till din hjälp finns också en central HR-funktion som stöttar och håller ihop HR-arbetet i alla koncernens bolag, inom exempelvis ledarutveckling, företagskultur, och arbetsrätt.

Du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Vidare har du en bred och kvalificerad erfarenhet från området, både operativ och strategisk. Vi ser gärna att du själv har erfarenhet av ledarskap men det behöver inte vara i relation till en HR-roll. Avgörande är att du tidigare drivit ett mer omfattande förändringsprojekt utifrån en ledningsagenda samt att du har erfarenhet av att arbeta i en större och mer komplex organisation.

Vem är du?

Som person är du trygg i dig själv och din kompetens och har tydligt målfokus. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och kan ge rak och tydlig feedback och hantera frågor och problem direkt och öppet – ledare i Martin & Servera ska vara tillgängliga och synliga. Du är också lyhörd, med förmågan att känna av din omgivning. Du är naturligt lösningsorienterad och har förmåga att förutse och snabbt ta till dig information och lära dig nya rutiner. Du trivs i en roll där du får utmana dina kollegor att tänka nytt och prova nya arbetssätt.

Vi erbjuder

Martin & Serveras värderingar och syn på hållbarhet och mångfald genomsyrar hela företaget. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa långsiktig utveckling och lönsamhet.

Vårt huvudkontor och vårt säljkontor för Stockholmsregionen finns vid Årstafältet. Här har vi samlat centrala funktioner, företagsledning och vår utbildningsverksamhet. Här finns gym och Sveriges kanske bästa personalrestaurang. I huset finns också huvudkontor för Martin & Servera Logistik och vårt koncernbolag Martin & Servera AB – så det händer mycket!

Ansökan

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både företaget och deras kunder. Målet är att få en så stor mångfald som möjligt i personalgrupperna. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Välkommen med din ansökan!

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött och Martin & Servera Restaurangbutiker.

I denna rekrytering samarbetar vi med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Caroline Björk på Prodiem, 073-303 34 66.

Facklig kontaktperson på Unionen: Anna-Lena Holsteryd, 08-72 22 630.

Tillbaka till alla lediga jobb