RED AB (Rico Estate Development AB) är ett privat fastighetsutvecklingsbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter. Bolaget arbetar uteslutande med externa handelsplatser så kallade Retail Parks och har specialiserat sig inom detta område. Bolaget utvecklar, hyr ut, investerar i och förvaltar varje enskilt investeringsobjekt. Investeringarna sker dels i egna projekt och erbjuder också saminvesteringar genom så kallade Operating partner strukturer. Målsättningen är att alltid säkra ett långsiktigt ägande vid varje utvecklingsprojekt.

RED´s Vision och Mål är att vara den mest kompetenta och innovativa aktören på den svenska fastighetsmarknaden inom Retail Parks. RED skall utgöra förstahandsvalet för kommuner, fastighetsinvesterare, fastighetsägare samt för hyresgäster. För mer information: www.ricoestatedevelopment.se

Detta söker vi

Vi söker dig som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag under tillväxt och som vill ha ett helhetsansvar för ekonomifunktionen. Rollen hos RED kommer att innebära både utvecklande, ledande och operativt arbete i ett bolag som drivs av högt engagemang, entreprenörsanda i en inspirerande företagsmiljö. Letar du efter en kvalificerad roll på deltid och en möjlighet att växa med verksamheten? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Rollen är varierande och du kommer att arbeta med både operativa och strategiska ekonomifrågor. Vi söker dig som vill ha ett helhetsansvar för RED och dess dotterbolags redovisning, rapportering och uppföljning samt budget och prognoser. I arbetet ingår även att kontinuerligt bygga och vidareutveckla rutiner och processer. Tjänsten rapporterar till CFO/Vice VD och är placerad i nya fräscha lokaler intill Mall of Scandinavia i Solna.

I dina arbetsuppgifter ingår bla:

  • Löpande redovisning (kund- och leverantörsreskontra, fakturering, avstämningar)
  • Kvartals- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Budget & Prognoser för RED
  • Kontaktperson mot revisorer samt mot outsourcingbyrån för lönehanteringen
  • Initiera, utveckla och följa upp förbättringsområden inom redovisningsavdelningen
  • Hålla dig à jour med förändringar inom redovisningsområdet
  • Utveckling av processer och rutiner

Din profil

Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller är akademiker. Du har arbetat med redovisning inklusive bokslutsarbete och känner dig trygg med detta. Du arbetar troligen i en roll idag som redovisningskonsult, redovisningsekonom eller ekonomiansvarig och är nu redo att utvecklas! Då RED har internationella samarbetspartners och kunder behärskar du engelska väl i tal och skrift.

Du som person

För att trivas hos RED och i rollen ser vi att du har ett stort intresse för redovisning samt är kvalitetsmedveten, ansvarsfull och strukturerad. Du trivs in en självständig roll där du själv strukturerar och styr ditt arbete men är heller inte rädd för att ändra fokus om det skulle behövas under dagen. Du kommer att ha mycket kontakt med dina kollegor och värdesätter ett gott samarbete och att ha roligt på arbetet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar RED med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Joakim Minneskjöld på Prodiem, tfn 073-073 18 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb