Vi vill gärna komma i kontakt med dig

Söker du efter en ny medarbetare eller en konsult?
Är du själv konsult och vill ingå i vårt konsultnätverk?
Eller vill du ha en ny anställning?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare till nästa steg!

Stockholm

Saltmätargatan 7, 4 tr 113 59 Stockholm
Tel: 08-534 801 30
T-bana: Rådmansgatan

Göteborg

Tel: 070-691 01 35

Våra medarbetare

Vi som arbetar här är specialister som rekryterar och hyr ut specialister. Vi är både civilekonomer och HR-utbildade. En del i vår framgång är att vi alla har erfarenhet av att arbeta inom ekonomi, finans eller HR – de roller som vi rekryterar till. Vi har därför möjligheten att snabbt sätta oss in i de profiler som våra kunder efterfrågar. Våra medarbetare har rekryterats utifrån egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod och detta är grunden till vår framgång.

Viktoria Simmingsköld
Försäljningschef, Grundare
070-999 97 01

Viktoria har varit verksam inom rekrytering/search och konsultbranschen sedan 1998 med fokus på rekrytering av ledande befattningshavare och specialister inom ekonomi, finans och HR.  

"Jag får energi på jobbet av att se våra medarbetare, konsulter, kandidater och kunder utvecklas. Att tänka på vilket fint företag vi har byggt upp och den teamkänsla vi har gör mig stolt. Att få hjälpa våra kunder i deras vardag ger mig energi till tusen!"

Anna Abrahamsson
VD, Affärsområdeschef Konsult
070-691 01 35

Anna har arbetat inom Rekrytering och Executive Search sedan 2004. Tidigare erfarenhet som revisor och som managementkonsult inom EY.  

"Min främsta energikälla är när kunden lovordar våra kandidater, konsulter eller medarbetare - då känner jag mig så stolt och nöjd. Jag får även energi av att ständigt få tecken på att Prodiems varumärke växer sig allt starkare inom vår nisch. Underbar känsla!"

Caroline Björk
Affärsområdeschef Rekrytering
073-303 34 66

Caroline har arbetat som rekryteringskonsult sedan 2006 främst inom ekonomi, finans och HR området. Tidigare erfarenhet som Konsultchef.

"Det som ger mig mest energi är att möta kandidater och företag som inspirerar. Att kunna förmedla ett värde till kunder där jag fått bidra med synpunkter som ökar möjligheterna till en så lyckad rekrytering som möjligt."

Susanna Bergman
Konsultansvarig
070-860 22 76

Susanna har över 15 års erfarenhet av att arbeta inom Ekonomiområdet främst som Business Controller. Hon har arbetat både som konsult och anställd inom ett flertal branscher i både medelstora och stora företag.

"Jag blir alltid lika glad när jag får feedback från våra kunder att de är nöjda med den konsult vi tillsatt. Det är också roligt när nya konsulter hör av sig till oss för att de fått tips från andra konsulter att vi är en bra samarbetspartner med intressanta uppdrag."

Maria Gerle
Konsultansvarig
073-303 30 24

Maria började arbeta med rekrytering och HR-frågor 1994 och sedan 2005 som rekryteringskonsult.

"Alla de människor jag träffar som berättar om den resa de gjort genom karriären, de som gör det där speciella intrycket och får mig att komma ut från mötet med ett brett leende – det ger mig energi! Jag blir också väldigt glad när kandidater är supernöjda med en rekryteringsprocess och rekommenderar oss för sina vänner."

Catrin Gerdin
Rekryteringskonsult
070-659 76 29

Catrin har varit verksam inom Rekrytering och HR sen 2007. Hon har en bred erfarenhet av olika roller inom både den privata och offentliga sektorn.

”Alla de gånger jag överträffar både kunden och kandidatens förväntningar och de får sin drömkandidat tillika drömjobb får jag extra energi i mitt arbete.”

Hannah Plogell
Rekryteringskonsult
073-303 36 11

Hannah har erfarenhet av att arbeta som kandidatansvarig och som konsultchefsassistent.

"När man lyckas med en 'perfect match' och hjälper en kandidat till sitt drömjobb och kunden med en perfekt kandidat till jobbet – det ger mig energi. Man ska inte heller underskatta nybryggt kaffe tillsammans med fantastiska kollegor!"

Alexandra af Winklerfelt
Rekryteringskonsult
073-922 61 72

Alexandra har en examen i ekonomi från Uppsala Universitet. Hon har arbetat som rekryteringskonsult sedan 2016 och innan dess som kontorschef och rådgivarassistent inom försäkringsförmedling.

”Möten med intressanta företag och personer och att hela tiden få lära sig något nytt ger mig energi. Att prata med en kandidat som precis har blivit erbjuden ett nytt roligt jobb via oss är också svårslaget!"

Filippa Gernandt
Researcher
073-384 23 94

Filippa har en examen från PA-programmet på Lunds universitetet. Hon har även arbetat extra inom ekonomi.

"Att varje dag få möjligheten att möta olika personligheter och ta del av deras erfarenheter är inspirerande! Det känns väldigt bra när kontakten öppnar upp för nya samarbeten. Att dessutom få arbeta med drivna och engagerade kollegor ger mig energi!"

Frida Olsson
Researcher
073-388 22 62

Frida har en examen från PA-programmet på Uppsala universitet, inriktning psykologi. Hon har även tidigare erfarenhet som egen företagare.   
 
”Att förstå vad en kandidat brinner för och sedan hitta jobbet som blir en perfekt matchning, är väldigt givande. Att träffa och samtala med olika typer av människor ger mig också energi.”

Annika Davidsson
Kontorsansvarig 
073-337 07 78

Annika har arbetat som receptionist sedan 2008.

"Jag får energi när allt runt omkring fungerar – så att kunder, kandidater och konsulter känner sig bekväma, trygga och välkomnade. Att se till att kaffet smakar gott, de interna systemstöden fungerar och hålla ett snyggt och trevligt kontor som får människor att känna förtroende för Prodiem."

Lena Norrman
Marknadsansvarig
070-295 65 35

Lena har arbetat med kommunikation sedan 1999 – på byrå, in-house och som egen företagare.

"Jag brinner för att göra viktiga saker och smart kommunikation – tillsammans och med goda värderingar som grund. När vi vågar testa och hittar nya vägar är min nyfikenhet och drivet framåt som starkast."